Zwangerschapsreflexologie

Zwanger zijn is bijzonder. Een leuke, spannende tijd is aangebroken, vol verwachte en onverwachte veranderingen van je lichaam. Je wilt van deze bijzondere tijd zoveel mogelijk kunnen genieten. Als je zwanger bent, zijn er veel dingen die je kunt doen om ervoor te zorgen dat jij en je baby gezond blijven. Zwangerschapsreflexologie helpt je daarbij. Deze behandelmethode geeft jou en je ongeboren baby momenten van rust en ontspanning, zowel lichamelijk en geestelijk.

Moe en misselijkheid zijn de bekendste zwangerschapskwaaltjes. Maar er zijn er nog veel meer zoals bijvoorbeeld rugpijn, stemmingswisselingen en opgezette voeten. Gelukkig betekent dat niet dat je ze ook allemaal zult krijgen tijdens je zwangerschap. Bovendien zal de ene zwangere vrouw er meer last van hebben dan de andere. Zwangerschapskwaaltjes horen er nu eenmaal bij, hoe je het ook wendt of keert.

Reflexologie geeft verlichting bij deze klachten. Het kan eveneens worden ingezet om de bevalling op te wekken wanneer je uitgerekend bent.

Ook na de bevalling helpt reflexologie het lichaam om sneller te herstellen.

Heb je meer (persoonlijke) vragen en wil je weten of reflexologie ook bij jouw kan helpen, Maak dan een afspraak en ontdek de kracht van reflexzonetherapie. Door de specifiek gevolgde opleidingen voor klachten tijdens en na de zwangerschap kunnen we samen kijken wat voor jou de best passende oplossing is.